AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında yabancı erkekten hoşlanmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yeni bir eve taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek çok zarar göreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın erkekten hoşlanmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında erkekten hoşlanmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek ağız tadının kaçacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir