AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sonradan da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığına sarılmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın birine sarılmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir