AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığım kişi görmek

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kazancının günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığım kişi gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak talihin yüze güleceğine, sevindirici şeyler duymaya tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek görgülü ve kültürlü olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir