AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandın erkeyi görmek

Kahve falında hoşlandın erkeyi görmek

Kahve falında hoşlandın erkeyi görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çevresinin genişleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandın erkeyi gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmanız veya diğerlerini anlamaya çalışmanız kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenin yöntemlerini bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hoşlandın erkeyi görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkege banyo yaptırmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkege sarılmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkekle öpüşmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin annesini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir