AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle öpüşmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir