AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, engellerden kurtulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir erkekten hoşlanmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir