AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir şeyler almak

Kahve falında yeni bir şeyler almak

Kahve falında yeni bir şeyler almak büyük bir borcun altına gireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir şeyler almak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında yeni bir şeyler almak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir şey giymek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir şey almak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kayıp bir şey aramak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey almak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet eder.

Kahve falında camiden bir şey çalmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, insanların güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek harcama gücünün artacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir