AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir şey almak

Kahve falında yeni bir şey almak

Kahve falında yeni bir şey almak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir şey almak gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında yeni bir şeyler almak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir şey giymek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, iyi hissedileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir şey almak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi istemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bir şey görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak mutluluk ve başarı getireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir