AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, şöhretli biri olunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, dinine bağlı kalacağına delalet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek gerçek mutluluğu tadacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek hayırlı ve güzel olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek güvenini sarsacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey aldığını görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir