AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pijama giymek

Kahve falında yeni pijama giymek

Kahve falında yeni pijama giymek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni pijama giymek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında yeni pijama giymek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni pijama takımı görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni pijama almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pijama giymek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında pijama giydiğini görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pijama giydirmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah pijama giymek önemli sorumluluklar alacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir