AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gömlek görmek

Kahve falında yeni gömlek görmek

Kahve falında yeni gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni gömlek gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeni gömlek giymek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında yeni gömlek görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir