AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir gömlek almak

Kahve falında yeni bir gömlek almak

Kahve falında yeni bir gömlek almak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, parasına da para ekleyeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir gömlek almak gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Kahve falında yeni gömlek görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni gömlek giymek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir gömlek almak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir