AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gömlek almak

Kahve falında yeni gömlek almak

Kahve falında yeni gömlek almak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni gömlek almak gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında yeni gömlek satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni gömlek almak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına inanılır.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir