AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gücünün azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir