AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bavul görmek

Kahve falında yeni bavul görmek

Kahve falında yeni bavul görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bavul gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında yeni bavul görmek işlerinin bu sayede açılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok bavul görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavulla yürümek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında bavulu alıp gitmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulunu hazırlamak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında açık bavul görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bavul görmek kara kara düşünür olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi dolu bavul görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir