AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok bavul görmek

Kahve falında birçok bavul görmek

Kahve falında birçok bavul görmek tebrik edileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok bavul gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Kahve falında birçok bavul görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bavul açmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında bavul hediye almak helal rızıklara kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bir bavul para görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bavulla görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık bavul görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek ağız tadının kaçacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir