AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulunu hazırlamak

Kahve falında bavulunu hazırlamak

Kahve falında bavulunu hazırlamak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bavulunu hazırlamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında bavulu alıp gitmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bavul görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bavul satın almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bavula eşya toplamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek iç dünyasının zenginleşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki bavul görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bavul görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir