AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bavul görmek

Kahve falında açık bavul görmek

Kahve falında açık bavul görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, rahat bir hayat süreceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Kahve falında açık bavul gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında açık bavul görmek sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında iki bavul görmek günaha gireceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini bavulla görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bavul görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulla para görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bavul görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında bavulu kaybetmek büyük tartışmalara gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir