AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla yürümek

Kahve falında bavulla yürümek

Kahve falında bavulla yürümek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulla yürümek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında bavulla yürümek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında açık bavul görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bavul görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında elinde bavul görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bavul görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavul kaybetmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir