AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bavul görmek

Kahve falında beyaz bavul görmek

Kahve falında beyaz bavul görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bavul gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında beyaz bavul görmek zengin bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni bavul görmek sorunların günden güne daha da artacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bavulunu hazırlamak açların doyacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bavulla giden birini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında lacivert bavul görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe bavul görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bavul aramak makama ve rızka sahip olacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak kötü günler görüleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir