AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi dolu bavul görmek

Kahve falında içi dolu bavul görmek

Kahve falında içi dolu bavul görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında içi dolu bavul gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında içi dolu bavul görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu bavul görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine inanılır.

Kahve falında içi boş bavul görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında evin içi su dolu görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi dolu cüzdan görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir