AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulu alıp gitmek

Kahve falında bavulu alıp gitmek

Kahve falında bavulu alıp gitmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında bavulu alıp gitmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, sevdiklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulla giden birini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulla gitmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz almaya gitmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir