AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı giymek

Kahve falında yeni ayakkabı giymek

Kahve falında yeni ayakkabı giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, işlerin kara geçeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek malını ve canını riske edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek güzel olaylarla karşılaşılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir