AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek yaşam şartlarının düzeleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir