AnaSayfa / Genel / Kahve falında katrana bulanmak

Kahve falında katrana bulanmak

Kahve falında katrana bulanmak hileye, fesada bulaşacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çocuklar gibi şen olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında katrana bulanmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında katrana bulanmak rakiplerin başarı kazanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında katran kusmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında katran yemek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katran görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, onlarla ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında katrana batmak düşmanlarının güçleneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katran tükürmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katran içmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir