AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya oturduğunu görmek

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, malların artacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofraya oturduğunu gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra başında oturmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sofrada oturmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek âlim kişiler arasına gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yer sofrasına oturmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sofraya oturmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir