AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek koymak

Kahve falında yemek koymak

Kahve falında yemek koymak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek koymak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Kahve falında yemeğe tuz koymak işlerin çığırından çıkacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek koymak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tabağına yemek koymak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, aradaki buzların eritileceğine işarettir.

Kahve falında tabağa yemek koymak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe yağ koymak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında tabaklara yemek koymak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak harcama gücünün artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğuna isim koymak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir