AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe tuz koymak

Kahve falında yemeğe tuz koymak

Kahve falında yemeğe tuz koymak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz koymak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında yemeğe tuz koymak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe yağ koymak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tabaklara yemek koymak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak işten eve bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabağa yemek koymak dini bütün bir eşe sahip olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yemek koymak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu balık yemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir