AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe yağ koymak

Kahve falında yemeğe yağ koymak

Kahve falında yemeğe yağ koymak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe yağ koymak gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yemeğe yağ koymak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yemek koymak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabağa yemek koymak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabaklara yemek koymak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe tuz koymak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı börek yemek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir