AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna isim koymak

Kahve falında çocuğuna isim koymak

Kahve falında çocuğuna isim koymak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kişinin geri planda kalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna isim koymak gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Kahve falında erkek çocuğuna isim koymak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa isim koymak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğuna isim koymak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğa isim koymak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğa isim koymak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında doğan çocuğuna isim koymak rahatlığa ereceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızına isim koymak onların önüne geçeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir