AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına yemek koymak

Kahve falında buzdolabına yemek koymak

Kahve falında buzdolabına yemek koymak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabına su koymak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına koymak iş hayatında sorun yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak malından ve parasından kaybedeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabına et koymak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından tatlı yemek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından yemek yemek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir