AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağına yemek koymak

Kahve falında tabağına yemek koymak

Kahve falında tabağına yemek koymak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, rızık elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tabağına yemek koymak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında tabağa yemek koymak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tabaklara yemek koymak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabağa pilav koymak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında tabağa tatlı koymak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak daha çok kazanmaya başlayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz koymak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında yemek koymak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir