AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabaklara yemek koymak

Kahve falında tabaklara yemek koymak

Kahve falında tabaklara yemek koymak beklenilen takdiri alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tabaklara yemek koymak gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında tabağa yemek koymak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tabaklara yemek koymak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında tabağa tatlı koymak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tabağa pilav koymak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Kahve falında yemek koymak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında yemeğe yağ koymak hayır vereceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir