AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa yemek koymak

Kahve falında tabağa yemek koymak

Kahve falında tabağa yemek koymak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, haneden birinin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabağa yemek koymak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tabaklara yemek koymak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağa yemek koymak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak evi yoksa ev alacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabağa pilav koymak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında tabağa tatlı koymak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe tuz koymak iyi hissedeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalet eder.

Kahve falında yemeğe yağ koymak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek koymak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir