AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı börek yemek

Kahve falında yağlı börek yemek

Kahve falında yağlı börek yemek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına inanılır.

Kahve falında yağlı börek yemek gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında yağlı börek yemek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında yağlı börek görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı börek yemek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında börek yemek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka börek yemek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu börek yemek şansa, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle börek yemek çok büyük çaba sarf edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş börek yemek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir