AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe çiş yapmak

Kahve falında yemeğe çiş yapmak

Kahve falında yemeğe çiş yapmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkılacağına ve üzüleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak hatalı yollara gireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovaya çiş yapmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işarettir.

Kahve falında küvete çiş yapmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak hayattan yana yüzünün güleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet eder.

Kahve falında eline çiş yapmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivende çiş yapmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir