AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline çiş yapmak

Kahve falında eline çiş yapmak

Kahve falında eline çiş yapmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, çok hayır duası alacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, para yatıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline çiş yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında eline çiş yapmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kovaya çiş yapmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yola çiş yapmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir