AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş yerine çiş yapmak

Kahve falında iş yerine çiş yapmak

Kahve falında iş yerine çiş yapmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, tartışmalar yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak güzel günler yaşanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dişini yerine takmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yerine namaz kılmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yatırımların heba olacağına alamet eder.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi yerine takmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yardımın alınacağına inanılır.

Kahve falında adağını yerine getirmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir