AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete çiş yapmak

Kahve falında küvete çiş yapmak

Kahve falında küvete çiş yapmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvete çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında küvete çiş yapmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvete kaka yapmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvette banyo yapmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında küvette yıkandığını görmek işsiz kalmaya, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında küveti temizlemek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvette bebek görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kırık küvet görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir