AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yedi tane ay görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Kahve falında ay gibi parlamak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak ay görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında ay görüp dua etmek hanesindeki rızkın da artacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında ay ve bulut görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir