AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yavruları görmek

Kahve falında papağan yavruları görmek

Kahve falında papağan yavruları görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan yavruları gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Kahve falında papağan yavrusu görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında papağan yavruları görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, hayallerinin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru papağan görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Kahve falında cennet papağanı görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüysüz papağan görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında papağan satın almak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında papağanı kafese koymak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sorunların artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir