AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında papağan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında papağan yavrusu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru papağan görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yavruları görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş papağan görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında siyah papağan görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında papağan yemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir