AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kişinin tek başına kalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan kuşu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk muhabbet kuşları görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir