AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe tekme atmak

Kahve falında ekmeğe tekme atmak

Kahve falında ekmeğe tekme atmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya tekme atmak kişinin elindekilerinden de olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca inanılır.

Kahve falında yılana tekme atmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabaya tekme atmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında taşa tekme atmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet etmektedir.

Kahve falında domuza tekme atmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında anneye tekme atmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir