AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru keklik görmek

Kahve falında yavru keklik görmek

Kahve falında yavru keklik görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru keklik gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yavru keklik görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik yavrusu görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında ölü keklik görmek elde edilen nasibin artacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz keklik görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde keklik görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah keklik görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir