AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik ve yavrularını görmek

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek kendisine kızacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, adını herkese duyuracağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında keklik ve yavrularını gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında keklik yavrusu görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek amaçlardan sapmaya, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında yavru keklik görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak kötü olayların meydana geleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Kahve falında öten keklik görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi keklik görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik palaz görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik beslemek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir