AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde keklik görmek

Kahve falında evde keklik görmek

Kahve falında evde keklik görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, mevkie edineceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evde keklik gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında evde keklik görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru keklik görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi keklik yakalamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik sesi duymak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, her zaman neşeli olacağına işarettir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, stresten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında dişi keklik görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, maaşının artacağına delalettir.

Kahve falında mavi keklik görmek ev taşımaya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik avladığını görmek başarılarının azalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir