AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü keklik görmek

Kahve falında ölü keklik görmek

Kahve falında ölü keklik görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü keklik gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında keklik ölüsü görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü keklik görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında canlı keklik yakalamak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan keklik görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uçan keklik görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi keklik görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki keklik görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik beslemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir