AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak uzatmak

Kahve falında ayak uzatmak

Kahve falında ayak uzatmak helal ekmek yeneceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, verimin kaçacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak uzatmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında ayak uzatmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları uzatmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını uzatmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarini uzatmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para uzatmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek verilen emeklerin heba olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında yerde uzanan birini görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir