AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının uzvunu görmek

Kahve falında kocasının uzvunu görmek

Kahve falında kocasının uzvunu görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının uzvunu gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında kocanın uzvunu görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının uzvunu görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağını uzatmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek gelirinin de artmayacağına, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek yeni bir eve taşınılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sigara uzatmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvu görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir